Derde Groot Abcouder Dictee

De Lions Club Abcoude-Baambrugge organiseert op maandagavond 19 maart 2018 in Boutique Hotel De Witte Dame in Abcoude, voor de derde maal het Groot Abcouder Dictee. Het dictee wordt ditmaal voorgelezen door dorpsgenoot, presentator en Warchild-ambassadeur Patrick Lodiers. De opbrengst van de avond gaat naar War Child.

In afwijking van de vorige twee edities, is het dictee dit jaar een ‘invuldictee’: alleen de moeilijke woorden hoeven ingevuld te worden. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers geen tijd verliezen met het schrijven van lange zinnen, zodat zij zich volledig kunnen concentreren op de schrijfwijze van de moeilijke woorden.

Het Groot Abcouder Dictee vindt plaats op 19 maart 2018 in Boutique Hotel De Witte Dame. De deuren gaan open om 19:30 uur. Het dictee start om 20:00 uur. Er zijn slechts 90 plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in! Vol = vol!

De entree bedraagt dit jaar € 25 (incl. koffie, thee, gebak en drankjes). Kaarten zijn te koop bij Bakkerij Both en bij Stomerij Van Rooijen, beide in Abcoude. Kaarten zijn ook te koop op de website van de Lions Club Abcoude-Baambrugge.

Dit jaar kunnnen ook tafels gekocht worden voor familie, vrienden of relaties. Kaarten hiervoor zijn ook via de website te bestellen. Indien vier kaarten of meer besteld worden, zorgt de organisatie voor een eigen aparte tafel.

Neem voor meer informatie contact op per e-mail via abcoude.baambrugge@lions.nl. Informatie is ook te vinden op de Facebookpagina van de Lions Club Abcoude-Baambrugge. Het derde Groot Abcouder Dictee wordt mede mogelijk gemaakt door Boutique Hotel De Witte Dame, Jan Accountants, The Readshop, Boutique Des Fleurs, Bakkerij Both en alle deelnemers.