Theaterdictee Zeewolde

Donderdagavond 15 maart organiseert FlevoMeer Bibliotheek tijdens de Boekenweek weer het TheaterDictee in de bibliotheek. Dit is een jaarlijks terugkerende uitdaging, waarbij FlevoMeer Bibliotheek elk jaar een bekende schrijver naar Zeewolde weet te halen die een boeiende lezing verzorgt. Dit jaar is niemand minder dan Arthur Japin speciale gast voor die avond.

Het thema van deze 83ste Boekenweek is ‘natuur’.

Om 19.30 uur begint de avond met het dictee, dat wordt voorgelezen door Jan Ippel en geschreven is door Hans Brouwer. Na de pauze zal van 21.00 tot ± 22.00 uur de lezing volgen. In teamverband (min. 3, max. 6 personen) kunt u zich wagen aan deze uitdaging. Vriendelijk verzoek om zelf schrijfmateriaal mee te nemen! Dit jaar is er plaats voor maximaal acht teams, dus haast is geboden.

Spannend, hilarisch én gezellig! Spe(e)lt u mee? Uiteraard is er een eerste, tweede en derde prijs te winnen en niet te vergeten een aanmoedigingsprijs. Opgave en informatie bij de informatie-servicebalie van de bibliotheek en via de website van de FlevoMeerBibliotheek. Entree voor beide mogelijkheden: € 5,00 voor bibliotheekleden en € 7,50 voor niet-leden (per deelnemer, inclusief de lezing)