Elfde Groot Leerparkdictee Dordrecht

Op donderdag 21 maart 2019 is het tijd voor het elfde Groot Leerpark Dictee. Het wordt gehouden in de aula van het Wartburg College, locatie Marnix in Dordrecht. Elk jaar een spellingevenement van niveau! Iedereen, met of zonder talenknobbel, mag meedoen. Het is een heel leuke ervaring om mee te schrijven. Uw resultaat wordt niet gepubliceerd. Het werk mag mee naar huis genomen worden. Natuurlijk doen er weer leerlingen mee. Insula College, Da Vinci College en Wartburg College melden leerlingen aan. Docenten, ouders, anderen die bij onderwijs of politiek betrokken zijn en overige belangstellenden zijn van harte welkom. Schrijf u tot 18 maart in via infomarnix@wartburg.nl. We hebben plaats voor honderd deelnemers.

Natuurlijk is er maar één die wint, maar naast de Groot Leerparkbokaal voor de winnende school, geven we nog een aantal aantrekkelijke prijzen weg. De deelnemers worden van tevoren ingedeeld in verschillende categorieën om aan de niveauverschillen recht te doen. Per categorie wordt er een prijswinnaar gehuldigd.

Misschien speelt u regelmatig taalspelletjes op uw telefoon of iPad. Speel het spel nu samen met vele anderen in het echt, met pen en papier. Een talenknobbel is niet vereist! Ga de uitdaging aan. Doe mee aan het Groot Leerpark Dictee. Het Taalspel van Dordt!