Veertiende Papendrechts Dictee

Voor de veertiende keer organiseert de sectie Letteren van de Stichting Culturele Raad Papendrecht (CRP) het Groot Papendrechts Dictee. Dit vindt plaats op woensdag 13 november in zalencentrum De Palm.

Het Dictee wordt dit jaar geschreven door drievoudig winnaar Randy van Halen.
Net als in de voorgaande jaren, kunnen personen meedoen die wonen in een van de Drechtsteden of in de Alblasserwaard. Er is één categorie deelnemers: 16 jaar en ouder. Er valt een eerste, tweede en derde prijs, respectievelijk een VVV-bon van 40, 30 en 20 euro te verdienen. De zaal is met 60 deelnemers vol.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Wendy van der Hoeven, secretaris van de Stichting Culturele Raad Papendrecht. Zij is van maandag t/m donderdag tot 15:00 uur telefonisch te bereiken op 078-7706308. Ook e-mailen kan: w.vdhoeven@papendrecht.nl.

De toegang/deelname is geheel gratis en bovendien krijgt elke deelnemer twee consumptiebonnen voor koffie, thee of frisdrank. Ook toeschouwers zijn van harte welkom. De zaal in De Palm te Papendrecht gaat open om 19:30 uur. Het dictee wordt voorgelezen vanaf 20:00 uur.