Zesde Groot Dictee van Voorthuizen

Op vrijdag 15 maart 2019 vindt de zesde editie van het Groot Dictee van Voorthuizen plaats. Er is gezorgd voor een unieke locatie, de Gereformeerde Kerk van Voorthuizen, ooit genomineerd voor de titel ‘Mooiste kerk van Gelderland’. Dit is dus al een belevenis op zich!

Vanaf 19.30 uur is de zaal open en om 20.00 uur start het dictee. Wij streven ernaar om 250 personen te laten deelnemen aan dit dictee. Men kan zich zowel individueel als per groep aanmelden. Hierbij geldt wel: vol is vol. Uw inschrijving is definitief na bevestiging en betaling.

Deelname aan het dictee kost €12,50 (all inclusive). Dat betekent dat alles wat u nodig hebt om deel te kunnen nemen aan het dictee, voor u wordt verzorgd inclusief drankje en hapjes in de pauze. In deze pauze kunt u ook deelnemen aan een verloting.

De opbrengst van het Groot Dictee van Voorthuizen gaat naar Malawi 2019. Dit is een groep enthousiaste jongeren die in juli en augustus van dit jaar naar Malawi gaat om daar lerarenwoningen te bouwen. Helaas is er in Malawi weinig tot geen geld beschikbaar voor goed onderwijs. Wij kunnen daar met z’n allen wat aan doen. De Malawigroep heeft zich dan ook tot doel gesteld om minimaal € 60.000 bij elkaar te halen voor dit project in Malawi.

Kortom, kom in actie en meld u aan voor deze gezellige, competitieve en leerzame avond! Dat doet u via de informatieve website www.grootdicteevoorthuizen.nl.