Elfde Groot Alphens Dictee

Op dinsdagavond 24 maart 2020 organiseert Soroptimistclub Alphen aan den Rijn voor de elfde keer het Groot Alphens Dictee. De tekst is geschreven door Walter Oussoren, neerlandicus en wordt voorgelezen door notaris J. Kroes. We zijn heel blij dat we weer gebruik mogen maken van een Groene Hart School, te weten de nieuw locatie van de topmavo aan de Tolstraat 9 te Alphen aan den Rijn.

De opbrengst van het dictee is bestemd voor de organisatie “Free a Girl” en specifiek voor hun baanbrekende programma de ‘School for Justice’. Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Daarnaast investeert de organisatie in opvang, traumaverwerking, medische zorg, onderwijs en beroepsopleidingen en in re-integratie van de slachtoffers. Meer informatie vindt u op www.freeagirl.nl en www.schoolforjustice.com.

Het wordt weer een geweldige avond met veel gezelligheid en prijzen. De uitslag van het dictee zal uiterlijk 22.00 uur bekend worden gemaakt. U kunt zich inschrijven als individuele deelnemer of als team met vier tot zes deelnemers. Meer info vindt u op grootalphensdictee.nl.