Tweede Groot Dictee der Mensenrechten (Antwerpen)

Ben jij een fervente verdediger van de mensenrechten of ben je er uitermate door geboeid? Wil je je kennis erover opkrikken? Of misschien bestempelen je vrienden je wel als goede schrijver als het op spelling en grammatica van de Nederlandse taal aankomt? Kom dan op 19 maart naar de Antwerpse Campus Spoor Noord voor het Groot Dictee der Mensenrechten!

Het Groot Dictee der Mensenrechten is een initiatief dat voortvloeit uit een samenwerking tussen de lerarenopleidingen van Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen en Amnesty International. Vervoeg je bij de talenknobbels, mensenrechtenkenners en geïnteresseerden en schrijf de meest foutloze grondwettelijke pennenstreken neer om kans te maken op prachtige prijzen.

Het is meer dan een dictee alleen: je zal ook enkele bekende tv-gezichten tegen het lijf lopen, of horen. Zo zal bijvoorbeeld niemand minder dan Roos Van Acker het dictee voorlezen. Daarnaast kan je genieten van een (h)eerlijk drankje aan de Oxfam fairtradebar terwijl je je laat meeslepen door het muzikale optreden van studenten uit de lerarenopleiding muziek. Plezier gegarandeerd.

Sta je al te popelen om deel te nemen? Schrijf je dan meteen in via onderstaande link en reserveer alvast jouw schrijfgestoelte.

Inschrijven kan hier.