Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee

Op donderdagavond 6 juli 2023 vindt de eerste editie plaats van het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee. Aangestoken door andere clubs en organisaties is de Rotaryclub druk bezig met alle voorbereidingen en is er zelfs al geoefend: hoe lang duurt het, wat is belangrijk bij voorlezen etc. Plaats van handeling is Theater CulturA, Dorpsstraat 7 in Nootdorp. Vanaf 19 uur zijn de deuren open, om 19.30 uur begint het programma.

Onze dicteeschrijver is Ron Brand, conservator bij het Maritiem Museum Rotterdam en Sjaak Oudshoorn zal het dictee voor u gaan voorlezen. Er zal ook een loterij zijn met prijzen die beschikbaar zijn gesteld door sponsors. U kunt individueel deelnemen of in teamverband: teams bestaan uit ten minste 3 en maximaal 4 personen.

Het goede doel voor dit dictee is Hospice Koningshove. Die instelling biedt mensen die in de laatste fase van hun leven niet thuis kunnen worden verzorgd, de mogelijkheid om te sterven in een warme, huiselijke omgeving.

Voor 20 euro bemachtigt u een kaartje. De inschrijving is geopend, aanmelden gaat via de site van CulturA. Kunt u niet meedoen aan het dictee, maar wilt u toch graag bijdragen aan Hospice Koningshove, dan is een bijdrage welkom op rekening NL87 RABO 0354 4011 81 van St. CS Rotary Club Pijnacker-Nootdorp onder vermelding van GP-ND 2023.

Graag tot ziens op 6 juli!