Tiende Groot Dictee der Lopikerwaard

Voor de tiende keer organiseert de Stichting Kunst en Cultuur Lopik het Groot Dictee der Lopikerwaard voor inwoners van de regio. Ed Booms, een groot taalliefhebber en taalfanaticus, heeft weer een interessant verhaal geschreven waarin de kook- en baktermen op een ludieke manier zijn verwerkt. De titel van zijn dictee is: Keukenprins?

Inwoners van de regio zijn van harte welkom op deze bijzondere activiteit en de organisatie rekent weer op veel enthousiaste deelnemers. Inschrijven kan per individu of per team van vier personen. Elk jaar strijden de teams om de mooie wisseltrofee die nu in handen is van het team Meerveld. Zij versloegen het Journalistenteam die de keer ervoor de trofee wist te bemachtigen. De organisatie is benieuwd welk team dit jaar met de eer gaat strijken en de trofee mee naar huis zal nemen. De individuele trofee is nu in handen van Bart de Leeuw.

Doet u ook mee met het Groot Dictee der Lopikerwaard 2024? Schrijf u dan snel in! (Inschrijven kan tot 23 februari). Dit kan per mail:  dienyscheffer@outlook.com of met een belletje: 06 51982065.
Deelname kost € 20 per team en € 5 per persoon bij individuele inschrijving. Locatie: Dorpshuis De Schouw, M.A.A. Schakelplein 6 Lopik.
Aanvang: 19.45 uur. Registratie vanaf 19:30 uur