Twaalfde Groot Dictee van Rozenburg

In de loop der jaren was het de gewoonte in maart Het Groot Dictee van Rozenburg te organiseren. Dit jaar kon vanwege de lockdown de gebruikelijke gang van zaken niet gevolgd worden. De pr-commissie van Muziektheater De Ontmoeting organiseert daarom nu het weer kan op 19 juni 2021 een speciale editie: een invuldictee. Dit betekent minder schrijfwerk voor de deelnemers en het is bovendien makkelijker te corrigeren.

Er wordt dit jaar geen ‘goed doel’ aangewend en kandidaten hoeven zich dit keer niet te laten sponsoren per goed geschreven woord. Zoals altijd is deelnemen belangrijker dan winnen.

In de strijd om de wisselbokaal staan ook deze editie dicteespecialisten buitenspel, maar we bieden het dictee voor het eerst wel op twee niveaus aan. Voor de specialisten worden enkele  woorden meer ter invulling opengelaten dan voor de gewone deelnemers. De twaalfde editie van het Groot Dictee van Rozenburg zal worden geschreven en voorgedragen door niemand minder dan dicteespecialist en huisarts Lizi van Vollenhoven.

Alleen deelnemers worden toegelaten. De aanwezigheid van publiek is vanwege de maatregelen niet toegestaan. De kosten voor deelname bedragen 5 euro. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via de website: www.mtdo.nl

Het dictee vindt zaterdag 19 juni plaats in Muziektheater De Ontmoeting, Koninginnelaan 9, 3181 GK Rozenburg. Zaal open: 19:00 uur, aanvang: 19.30 uur.