Tweede Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee

De Rotary Club Pijnacker-Nootdorp organiseert op vrijdagavond 19 april 2024 voor de tweede keer het Groot Pijnacker-Nootdorps Dictee. Plaats van handeling is CulturA & Zo, Dorpsstraat 7 in Nootdorp. De zaal gaat open om 19:00 uur, het programma begint om 19.30 uur.

Dicteeschrijver Ron Brand schreef weer voor een mooie tekst met natuurlijk een paar lastige woorden en instinkers. Wethouder Peter Hennevanger, verantwoordelijk voor o.a. onderwijsbeleid, leest het dictee voor. Er zijn al heel wat aanmeldingen, maar er kunnen nog meer deelnemers bij! Wie het leuk vindt om zichzelf te testen en zich ook nog eens in te zetten voor een goed doel kan zich individueel inschrijven. Er zijn prachtige prijzen te winnen, waaronder een e-reader en er is ook een loterij.

Als goede doel voor dit dictee is gekozen voor het bevorderen van geletterdheid in Pijnacker-Nootdorp, in samenwerking met de Stichting Lezen & Schrijven en de Bibliotheek Oostland. De inschrijving is geopend en kost € 20, aanmelden gaat via https://rotary-club-pijnacker-nootdorp.kentaa.nl/. Een kaart kopen aan de zaal is ook mogelijk.