Vijftiende Dictee van Rozenburg

Muziektheater De Ontmoeting organiseert op zaterdag 6 april 2024 de vijftiende editie van Het Groot Dictee van Rozenburg. Dit jaar wordt het dictee geschreven en voorgedragen door Suzanne Mulder, verslaggever van RTV Rijnmond. Behalve dat meeschrijven met een dictee gewoon hartstikke leuk, heeft de organisatie een belangrijk doel voor ogen. Namelijk een zo hoog mogelijke opbrengst bij elkaar te schrijven ter financiële ondersteuning van Hospice Nathrine, inmiddels een begrip in Rozenburg.

Voor deelname aan het dictee worden mensen van alle leeftijdscategorieën en pluimage uitgenodigd! Dus: jong en oud, bekend of minder bekend, een ieder wordt hierbij opgeroepen om deel te nemen. De onderlinge competitie bestaat natuurlijk uit het zoveel mogelijk woorden foutloos schrijven.

Het dictee telt 200 woorden. Het is de bedoeling dat een ieder die meeschrijft zich door vrienden, buren, familie, baas, collega’s of een bedrijf laat sponsoren voor elk goed geschreven woord of voor een vast bedrag. Maar u mag natuurlijk ook alleen uzelf sponsoren.

In september 2021 opende Hospice Nathrine de deuren van een sfeervol pand aan de Laan van Nieuw Blankenburg. Het Hospice is er voor iedereen die aan het einde van het leven is gekomen en deze laatste periode niet thuis wil of kan doorbrengen. Samen met professionele zorgverleners en vrijwilligers bieden zij een ‘bijna thuis’ omgeving waar men rust en geborgenheid vindt. Daarbij geven zij zorg aan de bewoners, maar ook aan familie, vrienden en naasten. Meer informatie kunt u lezen op www.hospicenathrine.nl

Aanmelden kan via deze link: https://mtdo.nl/brievenbus.php?kenmerk=3