Dictee van maandag 6 november

Onze wekelijkse spellingtest, deze keer verzorgd door Lizi van Vollenhoven. Zij maakte tien opgaven onder de noemer los-vast. Beantwoord de vragen en kijk of je een Tijger of een Theemuts bent!

Lizi van Vollenhoven, foto: Huib Boogert

[slickquiz id=222]

10 reacties

  1. Het antwoord van opgave 1 is zeer omstreden. Zie bv. de lemma’s bal 1 en vanaf in VD.

  2. Jeroen, omdat ik dit een heel leuke test vond, was ik was erg benieuwd naar wat mijn man van deze test terecht zou brengen. En ik had gezegd dat hij de tiende vraag niet moest doorklikken, maar dat ging toch nog mis. Wil je die laatste score a.u.b. eruit halen?

  3. Wil je Riet 6/10 er dan uithalen? Die was van hem. Anders sta ik twee keer in de lijst. En dan lijkt het alsof ik niet eerlijk geweest ben. Die 10/10 was echt van mij.