Dicteetest van 26 oktober 2020

Ook voor deze week heeft dictee-expert Lizi van Vollenhoven een pittige test samengesteld voor de ambitieuze speller. Een score van 5 uit 10 is al een mooie prestatie!

Welkom bij de Dicteetest van 26 oktober 2020. Beantwoord de tien vragen en kijk of je een Tijger of een Theemuts bent! Je hebt drie minuten de tijd. Dat is meer dan je denkt!


Dank voor je deelname!Naam
E-mail

9 reacties

  1. Vreemd dat sommigen met een puntje kunnen spelen i.p.v. een naam. Of is dat dezelfde persoon steeds?

    • Het is de nieuwe trend onder een stel deelnemers. Als beheerder ben ik er niet blij mee, ik vind het kinderachtig en onnodig. Er zijn verscheidene opties. Ik kan die hele top tien verwijderen, dan heeft niemand er last van. Ik kan ook alleen geregistreerde spelers toelaten. Dat heeft als voordeel dat je niet elke keer je naam en e-mail hoeft in te vullen. En voor de schijtlijsters is er natuurlijk, net als nu, de optie om onder een nickname deel te nemen. Ten slotte kan ik het ook laten zoals het nu is en die anonieme malloten voor lief nemen. Zeg het maar.

  2. Ik ben voor de optie “nickname”. Uiteindelijk is Spookje ook niet mijn echte naam, en ik houd wel van enige suspense. En als iemand goed raadt welke rare snuiter of snuitster hierachter verborgen gaat, zal ik het niet ontkennen.

  3. Oei, dat is heftige taal hoor, Jeroen. Mij een kinderachtige malloot en schijtlijster noemen … 🙃
    Volgens mij is het trouwens een klein foutje of onvolkomenheid in de programmatie. Ik heb het zopas nog eens even uitgetest. Als je er ofwel (1) niet in slaagt om binnen de aangegeven tijd (doorgaans 3 minuten) zowel de (voor velen toch wel moeilijke) 10 vragen te beantwoorden als ook nog bijkomend je naam en e-mailadres in te vullen, ofwel (2) (mijn geval) als je geen zin hebt om in de lijst te worden opgenomen (de persoonlijke score en correctie verschijnen achteraf toch onmiddellijk op het scherm) en uiteraard bijgevolg verder niets invult … kom je blijkbaar sowieso (in bovenvermeld geval 2 ongevraagd) in de lijst terecht met een puntje als identificatie.
    Dat ziet er in de scorelijst inderdaad niet zo fraai uit.