Dicteetest van 3 september 2019

Onze wekelijkse spellingtest is ook geschikt voor beginners. Stel jezelf eens op de proef!

Welkom bij de Dicteetest van 3 september 2019. Beantwoord de tien vragen en kijk of je een Tijger of een Theemuts bent! Je hebt drie minuten de tijd. Dat is meer dan je denkt!


3 reacties

  1. Voor wie mijn 0/10 raar vindt, nog even de uitleg daarbij. Allereerst vind ik mijn score an sich niet zo boeiend meer, maar daarnaast kopieer ik opgave + alternatieven voor mijn persoonlijk archief: dat gaat met wat hangen en wurgen net binnen 3 minuten. Met opgave 10 hoef ik me niet te haasten, die blijft wel staan … Je zult zeggen: maar je krijgt toch een mail? Ja, dat klopt, maar daarin wel de invulzin, maar niet de 3 alternatieven, wel je eigen antwoord en het juiste antwoord. Zou de mail bij elke opgave de zin + de 3 alternatieven bevatten + daarna jouw antwoord + het juiste antwoord, dan zou ik al die moeite niet hoeven doen: dan beschikt de ontvanger van de mail over de volledige opgave …