Dicteetest van 3 september 2019

Onze wekelijkse spellingtest is ook geschikt voor beginners. Stel jezelf eens op de proef!

Welkom bij de Dicteetest van 3 september 2019. Beantwoord de tien vragen en kijk of je een Tijger of een Theemuts bent! Je hebt drie minuten de tijd. Dat is meer dan je denkt!


Dank voor je deelname!Naam
E-mail

3 reacties

  1. Voor wie mijn 0/10 raar vindt, nog even de uitleg daarbij. Allereerst vind ik mijn score an sich niet zo boeiend meer, maar daarnaast kopieer ik opgave + alternatieven voor mijn persoonlijk archief: dat gaat met wat hangen en wurgen net binnen 3 minuten. Met opgave 10 hoef ik me niet te haasten, die blijft wel staan … Je zult zeggen: maar je krijgt toch een mail? Ja, dat klopt, maar daarin wel de invulzin, maar niet de 3 alternatieven, wel je eigen antwoord en het juiste antwoord. Zou de mail bij elke opgave de zin + de 3 alternatieven bevatten + daarna jouw antwoord + het juiste antwoord, dan zou ik al die moeite niet hoeven doen: dan beschikt de ontvanger van de mail over de volledige opgave …