7 reacties

  1. Ik begrijp niet goed wat je wil zeggen. Wat is er mis met de opgave? Mocht je denken dat de antwoorden zijn aangepast tussen je eerste en je tweede poging: dat is niet zo (toen sliep ik nog). Ik vrees dat je de eerste keer een verkeerd knopje hebt aangeklikt. Kan gebeuren, maar het is niet de bedoeling dat iedereen het dictee net zo vaak doet tot ie een tien heeft.

  2. Vreemd. Maar ook vreemd dat ‘jong Oranje’ het goede antwoord zou zijn, terwijl je overal op het internet ‘Jong Oranje’ vindt (en niet alleen aan het begin van een zin). Ook op de website van de KNVB. En die is de baas. Donorprincipe?

  3. Als dat waar is, Pieter, dan mag er bij mij een puntje bij want dat had ik ook, omdat ik dacht dat het een eigennaam was.
    Maar hoe kun jij die vraag kennen als je de test niet gemaakt hebt? Ik zie je niet in het rijtje.

  4. Het antwoord dat je bij de vierde vraag moet geven staat letterlijk zo in de online Van Dale. In strijd met het donorprincipe, niet geschreven als eigennaam, of een foutje in VD?

  5. Op het eerste gezicht spellen verschillende Nederlandse sportbonden op internet wel degelijk: Jong Oranje. Dat is ook de spelling op spellingsite.nu, maar laci niet in de Dikke Van Dale Online.