5 reacties

  1. Jeroen, ik klikte per ongeluk de antwoorden weg voordat ik ze gekopieerd had. Hoe doe ik dat nu? Als ik het nog een keer maak, lijkt het alsof ik de tweede keer pas 10 goede antwoorden zou hebben. Zou jij ze kunnen doormailen?

  2. Ik heb het, Jeroen. Volgens mij klopt die zin van vraag 8 niet. Als je die zin leest, verwacht je dat het tweede gevraagde woord de overtreffende trap moet zijn van het eerste en dat is het niet.

  3. Dat hoeft toch niet altijd exact hetzelfde woord te zijn? De zin Alle taarten zijn smakelijk, maar Hanks taarten zijn het allerlekkerst klinkt mij niet vreemd in de oren. In de dicteeopgave is het ene woord bovendien een vormvariant van het andere.

  4. Nee, deze zin klinkt niet vreemd. Mogelijk heb je dan gelijk dat het toch kan in die andere zin.