Feest in Houthalen

Dicteekanjer Toon Vandenheede is bijna jarig, hij wordt 90. Klaar voor een feestje?

Toon 90

Naar aanleiding van de negentigste verjaardag van Toon Vandenheede organiseert het Limburgs Taalgenootschap – in nauwe samenwerking met de gemeentelijke culturele sector van Houthalen-Helchteren – een aangepaste viering. Op zaterdag 21 mei om 14 uur wordt de jubilerende taalvirtuoos in de bloemen gezet.

Op deze gedenkwaardige dag kunnen de deelnemers via een invuldictee (het Vijfde Houthalens Dictee) zich opmaken voor een vermakelijke zaterdagnamiddag in het NAC (Nieuw Administratief Centrum) Pastorijstraat 30 te 3530 Houthalen. Het dictee bevat een beschrijving van de levensloop van Toon waarbij meerdere woorden in andere talen aan bod zullen komen. Weet dat – zoals jullie het LTG nog kennen van vroegere uitspattingen van welke aard dan ook – het spelelement voorrang krijgt op rigide taalkennis. U mag rekenen op gratis broodjes, taart en koffie. Daarnaast zorgt de bar tegen betaling voor frisdrank, bier en andere versnaperingen. Wij zien uw inschrijving hoopvol tegemoet!

Doet u mee? Stort dan 5 euro t.a.v. Limburgs Taalgenootschap op bankrekeningnummer BE 77 9795 2949 7642 met de vermelding: Toon 90. De inschrijvingstermijn loopt tot en met 31 maart 2022.

Reacties zijn gesloten.