Primeur: spellen voor een baan

Taalbedrijf E-Way Out organiseert op dinsdagavond 28 januari 2014 in Tilburg het eerste Nieuwjaarsdictee. Op het spel staat een een originele hoofdprijs: een baan bij E-Way Out.

E-Way Out

Taalbedrijf E-Way Out houdt een heel bijzonder dictee in januari 2014.

Taalbedrijf E-Way Out organiseert op dinsdagavond 28 januari 2014 in Tilburg het eerste E-Way Out Nieuwjaarsdictee. In een spannende taalstrijd die geleid zal worden door een bekende Nederlander, zullen kandidaten – die zich via de voorronde geplaatst hebben – alles op alles zetten om zich een jaar lang winnaar van dit dictee te mogen noemen. Op het spel staat een een originele hoofdprijs: een baan bij E-Way Out.

Heb jij talent voor taal? En durf jij het aan om dat op de proef te stellen? Doe dan mee aan het E-Way Out Nieuwjaarsdictee en maak niet alleen kans op eeuwige roem, maar ook op een baan waarin je met taal aan de slag kan Je kunt je kwaliteiten dus bewijzen in een baan waarin alles om taal draait. Heb jij al een geweldige baan en vind je het gewoon leuk om mee te doen? Dan krijg je als winnaar een e-reader cadeau. En uiteraard mag een prachtige trofee niet ontbreken. Alle reden om te laten zien wat je waard bent!

E-Way Out is een bedrijf dat uiteenlopende diensten op het gebied van taal levert. De winnaar van het Nieuwjaarsdictee beschikt ongetwijfeld over een feilloos taalgevoel en die willen wij dan ook graag opnemen in ons team.

Toegankelijk, groots opgezet taalevenement
Taal is een hot item. We worden er dagelijks mee geconfronteerd. Om die reden is een evenement bedacht waarbij alles draait om taal en waaraan iedereen kan deelnemen. Daarnaast speelt entertainment een rol en is de kans op een baan gecreëerd. Om de juistheid van het Nieuwjaarsdictee te garanderen, zal het Groene Boekje de leidraad zijn bij het nakijken.

Om het E-Way Out Nieuwjaarsdictee in Tilburg tot een succes te maken, zal er een prominent persoon aanwezig zijn om het dictee voor te lezen. Pas in de aanloop naar het Nieuwjaarsdictee wordt bekendgemaakt wie dit is. Daarnaast wordt in de pauze, terwijl de dictees worden nagekeken en de kandidaten wachten op de uitslag, een boekenruil gehouden. Alle bezoekers van het Nieuwjaarsdictee kunnen op deze avond hun oude boeken meenemen en deze boeken ruilen tegen boeken van anderen. Een uitgelezen kans dus om ‘nieuwe’ boeken zonder kosten te bemachtigen. Naast deze boekenruil is er een speciale act. Houd www.nieuwjaarsdictee.nl in de gaten voor meer informatie!

Deelnemen
Is taal echt ‘jouw ding’? Doe dan mee aan de voorronde om een kans te maken op een plekje bij dit Nieuwjaarsdictee en bewijs jezelf op 28 januari 2014! Alle informatie is te vinden op www.nieuwjaarsdictee.nl.

Reacties zijn gesloten.