Taaltest als verkoopmethode

Iedereen kan op een eenvoudige manier online zijn kennis van het Nederlands testen. De test – op de door Uitgeverij Pak gelanceerde site www.nederlandsetaaltest.nl – is een verkoopinstrument voor een serie studieboeken […]

Iedereen kan op een eenvoudige manier online zijn kennis van het Nederlands testen. De test – op de door Uitgeverij Pak gelanceerde site www.nederlandsetaaltest.nl – is een verkoopinstrument voor een serie studieboeken Nederlands voor scholieren en studenten. Het nieuwe boek Vlekkeloos Nederlands voor iedereen is bedoeld voor de algemene markt. “Heel veel mensen zijn ontevreden over hun kennis van het Nederlands. Ze geven aan het zicht te zijn kwijtgeraakt door het veranderen van de regels. Toch zijn die regels goed te leren. Onze laatste uitgave Vlekkeloos Nederlands voor iedereen bevat alle noodzakelijke theorie, heel veel oefenstof plus bijbehorende antwoorden en is bovendien erg praktisch als naslagwerk. ‘Taalvragen’ kunnen er eenvoudig in opgezocht worden”, stelt Dick Pak.

Dick Pak is docent op de Haagse Hogeschool bij de studierichtingen Communicatie en HEBO (Hogere Europese Beroepen Opleiding).

Reacties zijn gesloten.