Nog enkele plaatsen in Deventer

Wie nog kans wil maken op de vulpen van 300 euro en de wisseltrofee, meldt zich nu aan op de site van het Groot Deventer Dictee op 15 maart.

Deventer Dictee

De wisseltrofee van het Deventer Dictee, de meest begeerde prijs in het Nederlands taalgebied

Voor het befaamde Deventer dictee op 15 maart zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Wie nog kans wil maken op de bijzondere vulpen van 300 euro en de begeerde wisseltrofee, meldt zich nu aan op de site van het Groot Deventer Dictee. Dit jaar wordt de tekst geschreven door de winnaar van het Groot Dictee der Nederlandse Taal 2012, Edward Vanhove.

Het Deventer Dictee is de moeder van alle dicteewedstrijden in Nederland. De oorspronkelijke organisatoren Alex Zwalve en Bastiaan Mokkink namen allebei de wisseltrofee al eens naar huis. Momenteel is de organisatie in handen van een professioneel bureau, dat van Karlijn Ribbens. Zij houdt de traditie in ere en zorgt voor de broodnodige ondersteuning van gemeente en sponsors. Maar de dicteetijgers mogen het uiteraard niet laten afweten bij het belangrijkste lokale dictee van het jaar.

Daarom nog even een aansporing voor de verzuimende specialisten: meld je aan, en maak er voor jezelf een leuke dag van in de aangename, gastvrije binnenstad van Deventer. Het is een evenement dat je niet mag missen!

Reacties zijn gesloten.