Taalnazi’s of mensen als jij en ik?

In een alleraardigst bericht op het blog Grenswetenschap verdedigen de anonieme auteurs hun oplettendheid bij incorrect taalgebruik en gruwelijke spellingsfouten. Heel wat mensen verafschuwen scherpslijperij als het om taalgebruik gaat. […]

In een alleraardigst bericht op het blog Grenswetenschap verdedigen de anonieme auteurs hun oplettendheid bij incorrect taalgebruik en gruwelijke spellingsfouten. Heel wat mensen verafschuwen scherpslijperij als het om taalgebruik gaat. Toch is volgens velen – vaak dezelfden – een laissez-allermentaliteit niet het juiste antwoord op verregaande slordigheid en taalverkrachting. Het artikel is het lezen waard, maar wij geven graag een goede raad: sla vooral de idiote reacties over.

Het zijn die onsmakelijke reacties en ellenlange kibbelpartijen op veel websites die de redactie van Dictees.nl tot nu toe ervan weerhouden de optie ‘reageren’ vrij te geven. Wel zouden we graag van onze lezers vernemen hoe zij ertegenover staan. Geef uw mening via het contactformulier op deze site, of stuur een mail naar info@dictees.nl. Wij horen het graag!

Reacties zijn gesloten.