Benadruk jouw vakantie met Spelt Holidays!

Vind jij vakantie heel erg belangrijk en heb jij het wel gehad met die reisjes naar de knoflookgordel of takatoekaland? Dan raden wij jou een weekendje Dicteeland aan! Bekijk nu jouw kans op zomerfun!

spelt-vakantie(ADVERTORIAL)

Benadruk jouw vakantie met Spelt Holidays!
Vind jij vakantie heel erg belangrijk en heb jij het wel gehad met die reisjes naar de knoflookgordel of takatoekaland? Dan raden wij jou een weekendje Dicteeland aan! Jij rijdt er op jouw gemak naartoe met jouw deux-chevauxtje, truttenschudder, reesplee of vélocipède! Ook kun jij gebruikmaken van de ornithopter en genieten van jouw helicopterview op de Dutch Mountains! Wij denken dat het heel erg belangrijk is dat jij zelf jouw vervoermiddel kunt kiezen!

Ongelofelijk belangrijk!
Wat hebben wij voor jou in petto? Jij wordt als frigoboxtoerist door onze publicrelationsaccountmanager Van der Hummes verwelkomd in Nergenshuizen, tussen Geenland en Niemandsdorp! In grand café De Dikke Van Dale geniet jij al meteen heel erg van jouw sterf-op-straatworst en jouw gemeentebier of chateau migraine! Jij bezoekt de spinazieacademie in Nigtevegt en het Allochtonische houtenjassenpark in Leugegem! Jij kunt tegen meerkosten ook naar Kuilenburg gaan, zodat jij Magere Hein kunt ontmoeten!

Echt heel erg leuk!
Wij zijn erop uit om jou eropuit te laten gaan! Wij vinden het ontzettend belangrijk om dat nadrukkelijk en met klem te accentueren met een uitroepteken! Wij horen heel erg graag van jou! Plaats jouw reactie hieronder! Dan neemt onze Speltredacteur zo snel mogelijk het broodnodige contact met jou op! Onder de eerste vijf reacties verloten wij een heel erg leuk Spelt Holidays Dictee Arrangement! Ben jij ook zo benieuwd wat dat is? Laat dan nú van jou horen!

(Deze advertentie is mogelijk gemaakt door De Spelt, jouw partner voor fun & friendship!)

5 reacties

  1. Wij denken dat het heel erg belangrijk is dat jij als eerste reageert, Bert! Enorm bedankt daarvoor! Het is trouwens nóg anders: eropuit trekken! Haha, echt heel erg leuk!

  2. Rien toch! Bert maakt een grapje, zie je dat dan niet? De juiste vorm kon toch makkelijk uit de overigens schitterende advertentie afgeleid worden! Iedereen weet toch dat De Spelt onberispelijk spelt! Wist je dan niet dat Bert wel wat van logica, van afleiden afweet? Hij zal toch zeker niet het plezier van het lezen van zo’n mooie advertentie laten liggen vóór hij reageert! Welja, om het even! Zulke grapjes als de zijne zijn leuk! Kunnen ze jou overigens nog afpakken dat je als tweede gereageerd hebt? Welnee! Blij! Weet je wat? Laat horen over de prijs die De Spelt jou ongetwijfeld dra zal schenken!

  3. Edward, zeer veel dank voor jouw nadrukkelijke bericht! Ik denk dat het enorm belangrijk is om te weten dat mijn reactie niet meetelt voor de prijs, maar de jouwe wél! Wij van De Spelt houden jou heel graag op de hoogte!

  4. Ik heb niet zo veel aan dat arrangement. Ik wóón al in Dicteeland…